نام نسخه بعدی اندروید چیست؟ احتمالا برای بسیاری از کاربران سرگرمکننده است تا نام شیرینی” که الهام بخش گوگل، برای نامگذاری نسخه بعد اندروید هست را حدس بزنند. البته پیش از شروع هشدار بدهم که این بار بسیار دشوارتر از دفعات قبل است. حقیقتا پیچیده کردن نامگذاری امسال تنها از عهده شرکتی چون گوگل بر میآید. آیا میتوانید نام یک شیرینی که با Q شروع میشود را برای اندروید انتخاب کنید؟ زمانتان از همین الان شروع شد!
لبته عجله نکنید، هنوز وقت دارید زیرا گوگل فعلا زمان عرضه نسخه بعدی اندروید را اعلام نکرده است در هر صورت در سال 2019 قرار است اکثر گوشیهای هوشمند به
این بار یافتن نام درست سختتر از همیشه است. در اندروید P ما با گزینههای معقول و مشهورتری روبهرو بودیم از جمله پنکیک، پاپکورن، پرالینز و حتی بستی پستهای. ولی در مورد اندروید Q بسیار مشکل است تا از بین دهها شیرینی و خوردنی خوشمزه، نامی را برگزینیم. باید اعتراف کرد این کار بیشتر شبیه بازی فکری
اولین چیزی که به ذهن من میرسد کیک کیش (Quiche) است ولی ممکن است به اعتقاد برخی باید این خوردنی را جز دسرها دستهبندی کنیم. به هر حال انواع دسرهای عجیب و غریب در دنیا وجود دارند پس میتوان این گزینه را کنار گذاشت! اما چه نوع شیرینیهایی در دنیا وجود دارند که با حرف Q شروع میشوند؟ واقعا مغز آدم هنگ میکند! پس بیشتر از این به مغزتان فشار نیاورید، من در زیر لیستی از شیرینیها یا خوردنیهای مشابه که با حرف Q شروع میشوند تهیه کردهام، آنها را مرور کنید. راستی فراموش نکنید که وقتی بحث شیرینی در میان است، ایران هم حتما نمایندهای خواهد داشت! در این لیست شیرینی
به نظرتان همه نوع خوردنی شیرین که آب دهنتان را راه میاندازد باید جز لیست باشد؟ آیا گوگل امسال دسرها را هم کاندیدای حضور در مراسم نامگذاری اندروید 10 خواهد کرد؟ گزینهای که به نظرتان نام آینده اندروید 10 خواهد بود را در بخش نظرات کامنت کنید و اگر هم شیرینی دیگری به ذهنتان میرسد برای من و دیگر دوستان بنویسید!
سامسونگ در حال تولید موبایلی با باتری 6 هزار میلی آمپری است
توییک جیلبریک: از خاموش شدن ناگهانی آیفون خود جلوگیری کنید!
نگاهی به اپل A13 Bionic؛ قدرتمندترین چیپست گوشیهای هوشمند
خلاقانهترین گوشی هوشمند سامسونگ پس از نوت 10 معرفی میشود
قدرتمندترین گوشیهای دنیا مشخص شدند
معمای پیچیده گوگل: آیا نام اندروید 10 شیرینی ایرانی قطاب خواهد بود؟
اندروید Q اجازه میدهد که به نسخه قبلی اپلیکیشنها بازگردید
اندروید ,شیرینی ,نوعی ,q ,گوگل ,نامگذاری ,اندروید 10 ,که با ,10 خواهد ,q شروع ,به نظرتان
درباره این سایت